Orzechy włoskie 1kg
Opis
Orzechy włoskie to źródło nienasyconych kwasów tłuszczowych. Są bardzo cenione ze względu na smak, jak i uniwersalność zastosowania do wielu potraw w kuchni.
Orzechy włoskie sprawdzają się jako zdrowa przekąska oraz jako dodatek do ciast, deserów i wielu innych posiłków.
Produkt jest pakowany w grube opakowania typu „doypack” posiadające zapięcie strunowe, zgrzewane w celu zachowania świeżości. Struna pozwala na wielokrotne otwieranie i zamykanie opakowania. Sposób pakowania przedstawia zdjęcie poglądowe.
Wartość odżywcza produktu w 100 g:
- Wartość energetyczna: 2699 kJ/ 645 kcal
- Tłuszcze: 60,3 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,56 g
- Węglowodany: 18 g
- w tym cukry: 2,2 g
- Błonnik: 6,5 g
- Białko: 16 g
- Sól: 0,01 g
Dane techniczne
Składniki | Orzechy włoskie |
Masa netto | 1 kg |
Opakowanie | Doypack - zgrzewany worek z zamknięciem strunowym. |
Sposób przechowywania | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Terminy przydatności | Wszystkie produkty posiadają długie terminy przydatności do spożycia, minimum 4 miesiące od daty zakupu. |
Informacje o alergenach | Produkt może zawierać śladowe ilości produktów pakowanych w zakładzie, m.in. różne orzechy, sezam, soja, produkty zawierające gluten. |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.