Migdały blanszowane 1kg
Opis
Migdały blanszowane znajdują swoje zastosowanie głównie w kuchni. Nadają się zarówno do bezpośredniego spożycia, jak i na przetwory. Mogą być używane w całości, bądź pokruszone. Najlepiej używać je na surowo.
Stosowanie
Migdały stanowią doskonały dodatek do ciast, tortów, placków, ciasteczek, babek, lodów, a także do sałatek owocowych, potrawek, farszy, dań z makaronu oraz ryb i mięs.
Wartości odżywcze produktu w 100 g:
- Wartość energetyczna: 590 kcal/ 2470 kJ
- Tłuszcze: 53 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g
- Węglowodany: 19 g
- w tym cukry: 4,6 g
- Białko: 21 g
- Błonnik: 9,9 g
- Sól: 0,05 g
Dane techniczne
Składniki | 100% migdały blanszowane |
Masa netto | 1 kg |
Opakowanie | Doypack - zgrzewany worek z zamknięciem strunowym. |
Sposób przechowywania | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Terminy przydatności | Wszystkie produkty posiadają długie terminy przydatności do spożycia, minimum 4 miesiące od daty zakupu. |
Informacje o alergenach | Produkt może zawierać śladowe ilości produktów pakowanych w zakładzie, m.in. różne orzechy, sezam, soja, produkty zawierające gluten. |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.