Babka jajowata 100g
Opis
Babka jajowata jest idealna jako dodatek do posiłków lub napojów. Nie należy jej jeść w innej formie jak łuski. Dodana do posiłków zgęszcza je, dlatego jest dobrym dodatkiem do zup i sosów. Można też dodawać do mleka, jogurtu razem musli, z płatkami owsianymi oraz sałatkami. Podczas stosowania babki jajowatej ważne jest przyjmowanie dużej ilości płynów.
Produkt jest pakowany w grube opakowania typu „doypack” posiadające zapięcie strunowe, zgrzewane w celu zachowania świeżości. Struna pozwala na wielokrotne otwieranie i zamykanie opakowania. Sposób pakowania przedstawia zdjęcie poglądowe.
Wartość odżywcza produktu w 100 g:
- Wartość energetyczna: 749 kJ/ 178 kcal
- Tłuszcze: 0 g
- W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
- Węglowodany: 11 g
- w tym cukry: 0 g
- Białko: 66,4 g
- Sól: 1,67 g
Dane techniczne
Składniki | Babka jajowata |
Masa netto | 100 g |
Opakowanie | Doypack - zgrzewany worek z zamknięciem strunowym. |
Sposób przechowywania | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Terminy przydatności | Wszystkie produkty posiadają długie terminy przydatności do spożycia, minimum 4 miesiące od daty zakupu. |
Informacje o alergenach | Produkt może zawierać śladowe ilości produktów pakowanych w zakładzie, m.in. różne orzechy, sezam, soja, produkty zawierające gluten. |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.